Korp! Sororitas Estoniae külalisõhtud 2019/2020 õa sügissemestril

Tere, vahva tudengineiu!

Astusid just ülikooli ning otsid endale mõnda toredat koolivälist tegevust? Oled juba mõnda aega kõrgkoolis õppinud, kuid tunned, et miskit oleks nagu puudu? Oled ülikooli lõpetanud, kuid tahaksid ikkagi akadeemilisest maailmast osa saada? Tule meile külla! 

Korporatsioon Sororitas Estoniae ootab oma ridadesse uusi rõõmsameelseid ja hakkajaid liikmeid. Korp! Sororitas Estoniae tegevusega saab tutvuda nii 11. septembril toimuval OLE ROHKEM tudengimessil kui ka külalisõhtutel Tallinnas ja Tartus.

Külalisõhtud toimuvad:

  • 18. septembril Lai 30, Tartu
  • 26. septembril Lai 30, Tartu
  • 27. septembril korp! Rotalia konvendikorteris Pikk 11-2, Tallinn
  • 3. oktoobril Raekoja plats 16, Tallinn

Õige pea valmib ka Facebooki üritus, kust leiab lisainfot nii kellaaegade kui ka korporatsiooni tegevuse kohta. 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.